Welkom.
WELKOM BIJ HET CENTRUM VOOR OUDERENPSYCHIATRIE IN DE BILT EN OMSTREKEN
-INFORMATIE OVER VERGOEDING EN KOSTEN

-INFORMATIE OVER VERGOEDING EN KOSTEN

 

Basis verzekering

Ik heb voor 2016 en 2017 als (ouderen)psychiater een contract met CZ, OHRA en Delta Lloyd.

Deze behandelingen worden vergoed vanuit het basispakket. Aan het eind van de behandeling worden de kosten gedeclareerd bij uw verzekeraar via een Diagnose Behandel Combinatie (DBC). De declaraties voor de praktijk worden verzorgd door VECOZO. Uw verzekeraar keert de vergoeding van de behandeling rechtstreeks aan mij uit.

Binnen de praktijk zijn mogelijkheden om voor eigen rekening in zorg te komen. In de meeste gevallen vergoed de zorgverzekeraar een deel van de kosten. Gemaakte kosten worden aan het eind van het traject bij u gedeclareerd middels een factuur. Voor vragen en mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen.

 

Eigen bijdrage

Per 1 januari 2013 is de eigen bijdrage voor de ggz komen te vervallen.

 

No show

De met u afgesproken therapie-uren worden voor u persoonlijk gereserveerd. Bij verhindering dient de afspraak ten minste 24 uur (dit is 1 werkdag, weekend telt niet mee) van te voren te worden afgezegd. In dat geval wordt de behandelsessie niet in rekening gebracht. Per 1 januari 2012 kunnen afspraken waarbij een cliënt niet gekomen is, niet meer bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Bij afzegging binnen 24 uur, ben ik daarom verplicht een “no show” tarief bij u in rekening te brengen. Dit is 60 euro per sessie. Hiervoor ontvangt u van mij een factuur.